Geopend: Do van 17.00 tot 20.00 uur. Vr t/m zo van 15.00 tot 20.00 uur.

Catering

Geeft u binnenkort een feestje en wilt u uw gasten de lekkerste gerechten laten proeven? U kunt zelf urenlang in de keuken gaan staan, maar u kunt er ook voor kiezen een cateringbedrijf in te schakelen. Taste of Bali helpt u graag.

Indonesische catering, kies voor kwaliteit en ga voor een heerlijk Indonesisch diner. Bij ons kunt u terecht voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om een bedrijfscatering, uitgebreid diner of een bruiloft. Wij verzorgen graag voor u een catering uit de Indonesische keuken. Dit betreft allerlei heerlijke authentieke Indonesische gerechten op uw locatie.

Geniet van de Indonesische keuken

Taste of Bali bereid met veel plezier diverse gerechten voor een Indonesische catering. Allerlei authentieke Indonesische gerechten bij u op locatie. Taste of Bali zorgt voor een zorgeloos Indonesisch buffet. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse producten en kruiden. 

Losse snacks zoals de heerlijke loempia’s of lumper’s van Taste of Bali zijn ook online te bestellen.

Voor kleine of grotere partijen

Het maakt niet uit wat voor feestje u geeft, de cateringservice van Taste of Bali staat voor u klaar. Wij verzorgen uw catering voor maximaal 250 personen. Wij zorgen ervoor dat u de lekkerste gerechten heeft op uw feestje.

Recommended
2022
Taste of Bali